Dijous 24 de novembre del 2022
Entrada a taquilla 5€

Wolftone és un projecte a duo format per Will Overcash al violí i Ben Roidl-Ward al fagot. Amb l’objectiu de descobrir i ampliar les possibilitats d’aquesta combinació instrumental inusual, el duet col·labora amb compositors actuals per crear un nou repertori apassionant. En Ben i en Will es van conèixer quan éren alumnes del Conservatori d’Oberlin (Ohio), treballant inicialment junts com a membres fundadors del nou col·lectiu musical Semble N. El 2017, quan tots dos estudiaven a la Universitat de Rice (Houston, Texas), van formar Wolftone. Aquell estiu van fer una gira per Houston, Nova York, Chicago, Oberlin i Cleveland, interpretant tres encàrrecs nous que van rebre el suport de la Fundació Sviatoslov Richter i la Lovett Fellowship.

Més tard, els membres del duet van traslladar la seva residència: en Will a Frankfurt i en Ben a Chicago. Des d’aleshores, han continuat la seva col·laboració a Europa i a l’Amèrica del Nord. Wolftone ha estrenat vuit obres noves fins ara i ha obtingut el suport de l’Illinois Arts Council, la Luminarts Cultural Foundation i el Goethe Institute.

El juny de 2022, Wolftone va viatjar a Colònia, Alemanya, per gravar l’obra de Jonah Haven aren’t wet per a Edition Zeitgenössische Musik. El seu calendari de concerts per al 2022-23 inclou actuacions a Frankfurt, Alemanya, Catalunya i l’est dels Estats Units.