Diumenge 19 de març del 2023 a les 20:00
Anticipada 8€ a taquilla 10€

Neptú és el pseudònim de Vicent Monfà (1994 – Actualitat), artista i productor de Lleida. Després d’haver format part d’algunes bandes de renom com KOERS (teclats, veus) o HOVEN (banjo, teclats i veus), el músic presenta «DESPERTA» al Setembre de 2022. Un primer disc en solitari on volca tot un imaginari carregat d’energia, històries evocadores i missatges motivadors que responen al seu treball anterior «DORM» (primer single amb el que l’artista es presenta com a Neptú).

Amb més de 15 anys a l’esquena trepitjant escenaris i estudis de gravació, Neptú començà el seu camí dins el moviment Hip hop, estudiant els seus referents i desgranant els samples fins obrir-se a un ventall de múltiples gèneres musicals, passant pel Folk, el Reggae o el Soul/Funk fins arribar a les aigües enigmàtiques de la música Synth, l’Indie i el Pop Psicodèlic, sempre amb el seu toc raper en l’estil vocal.

Avui, Neptú viatja pels diferents indrets dels Països Catalans presentant aquest nou disc i assentant les bases del proper, del qual ens assegura que no hi trobarem una versió 2.0 de «DESPERTA». D’aquesta manera, apel·la a l’evolució i la metamorfosi creativa, però, conservant el seu compromís amb l’existencialisme més recargolat, camuflant-lo d’històries i cròniques vestides de ciència ficció.

Neptú és Synthpop, Indie, Hip hop… Oferieix una mescla de música electrònica i elements orgànics com poden ser guitarres, baix i vents metall. La banda de l’artista està formada per un equip de sis músics i dos tècnics que es dediquen a jugar amb els sons sobre l’escenari, oferint un directe potent i peculiar per aquelles persones que estan acostumades als formats usuals.

Pel que fa al contingut de l’espectacle, es tracta d’un viatge a través d’alguns clàssics i no tant clàssics que han servit de referència per l’artista, els quals es poden escoltar al seu canal de YouTube sota el nom de «Neptú Dream Sessions». La majoria de cançons que ens podran delectar, però, són de collita pròpia. Podrem gaudir dels singles «DORM», «Dolça i Boreal» i tots els temes del nou disc, entre ells «Universal», «Aniré», «l’Únic que vull» o «Com ho fèiem?», els quals segueixen sumant reproduccions a Spotify i la resta de plataformes digitals.