El diumenge 24 de març 📆 tindrem als Muro Kvartet.

CONCERT: 20.30 h

Anticipada: 12€ Taquilla: 15€

📍Cafè del Teatre de Lleida

Entrades anticipades aquí: https://entradium.com/events/muro-kuartet Link en la BIO 👈🏽👈🏽👈🏽👈🏽

Muro Kvartet és la proposta de Juan Zalba, Álex Prats, Andrés Campos i Laura Sorribas, un projecte que explora les possibilitats del quartet de corda. La fusió de les noves rítmiques i sonoritats amb les músiques del món, ofereix un resultat replet de qualitat, frescor i creativitat. Els seus membres fan partícip a tots els públics d’un concert que no deixa indiferent.

El seu espectacle és pura energia i dinamisme. El quartet de corda és la formació clàssica per excel·lència, que amaga un univers de sons i històries que contar. Muro acosta a tots els espectadors aquest viatge d’una forma dinàmica i plena de sorpreses mitjançant una posada en escena innovadora i divertida, tècniques esteses i música electrònica en els seus concerts.

Al seu torn, el grup viu en una constant cerca de nous grooves i textures, plasmats en el seu primer àlbum que es presentarà pròximament. La seva música connecta cultures, llocs i tradicions, de la mateixa manera que les pedres d’un mur uneixen a les generacions del que va ser i el que serà.