Dissabte 9 de setembre del 2023
Anticipades 10€ a taquilla 12€
Entrades aquí

MMHC formats al 2010, graven el seu primer llarga durada anomenat «Terra ferma» en estudi ja que fins a la data els anteriors treballs (2 Eps) «Tot a terra» i «Mala llet 100℅ catalana» eren treballs gravats i produïts per la mateixa banda al local de assaig. Disposen també d’un segon llarga durada «MASTEGOT», editat pels segells lleidatans Grans Records i Rat Produccions, que no van poder defensar damunt del escenaris per la maleïda pandèmia.

Actualment presenten el format trio amb Coli a la guitarra i veus, Tarro a la bateria i veus, i Miki al baix i veus, amb la que han creat una play list per poder tocar de nou amb totes les dificultats que això comporta (adaptar temes al nou format) i on aconsegueixen fer una llista on recuperen 7 temes clàssics i també incorporen 5 temes nous que formaran part del nou treball “REINICI”.

Through The Lies Desde el Masnou (BCN), actualment estan preparant el seu tercer treball i nou EP. La banda està formada per Jordi (veu), Andreu (Baix), Alex (Guitarra), Álvaro (Guitarra) i Adri (Bateria). El seu so es defineix com una barreja de hardcore amb forts breakdowns, riffs pesants propis del metall i alterna amb alguna que una altra melodia que incita al two step. Amb ja uns quants anys repartint tralla, han compartit escenari amb bandes de renom com ara Raised Fist o Sworn Enemy, entre altres.