Dissabte 10 de setembre a les 22:00h

Anticipada 10€ a taquilla 12€

UNFINISHED LANDSCAPE UNA OFRENA D’IMATGES MUSICALS MÉS ENLLÁ DE LES CANÇONS

● La cantant i arpista suïssa Mia Ramer i el guitarrista català Josep-Manel Vega interpreten junts cançons que desenvolupen mitjançant improvisacions que converteixen cada concert en una experiència irrepetible.
● El seu primer àlbum a duo, gravat el juliol del 2021, veu la llum el 2022. Seguit d’una gira de concerts per presentar-lo per tot el món.

Mia Ramer va visitar Espanya al juliol per plasmar UNFINISHED LANDSCAPE en un àlbum amb el mateix títol, al costat de Josep-Manel Vega. Aleshores es van programar diverses actuacions a duo, en una petita gira de concerts que va acabar a Barcelona el 7 de juliol.
Ara tornaran a sortir de gira per presentar el nou disc.
El seu espectacle inclou també improvisacions individuals de Josep-Manel Vega i algunes de les cançons més celebrades de Mia Ramer, com Dans un autre univers i Je suis, entre d’altres.

VIDES
Josep-Manel Vega i Mia Ramer van creuar els seus camins el 2020, culminant un procés de creixement artístic i personal, lligat a l’exploració del món, que tots dos havien viscut per separat fins a aleshores: la Mia, recorrent Europa amb la seva peculiar arpa de petites dimensions, i el Josep-Manel, portant el seu projecte en solitari IMPROVISANT PEL MÓN fins i tot més enllà del continent.

MÚSIQUES
Des del llançament del seu àlbum de debut Places & People (2018), la cantant, compositora i arpista suïssa Mia Ramer ha viatjat per diverses ciutats europees, interpretant principalment música celta i clàssica amb l’arpa, i experimentant amb altres estils de música que incorpora a les seves cançons.
El guitarrista català Josep-Manel Vega crea atmosferes improvisant amb elements de música clàssica, flamenc, jazz i les anomenades músiques de bordó (construïdes sobre un sol acord) com la música celta, el cant gregorià, la música medieval i les ragues de la música hindú.

PAISATGES
La Mia i el Josep-Manel comparteixen un bagatge personal similar que es trasllada a la música, en una barreja perfecta que simplifica allò que en el fons és complex. Dues ànimes connectades que interactuen a través de la màgia de la música.

Desenvolupen les cançons creant nova música de forma instantània, fent que cada espectacle sigui únic. Sons tranquils i envoltants, que ens porten a un estat de consciència relaxat, però present.
A les seves cançons, les lletres suggereixen però no diuen. Una invitació a crear imatges mentals i potser acabar aquest paisatge inacabat.