Dissabte 4 de novembre del 2023 a les 21:30
Entrades anticipades 15€

Nascut a Sydney, va començar a Londres i amb projecció internacional, Sarakula és un compositor que ha viatjat per tot el món a la recerca de la seva musa, passant per tota mena d’experiències, des de ser víctima de robatoris de cotxes en el Carib fins a actuar en els remots pobles pesquers de Noruega, passant per bars d’Europa i els Estats Units.

Els seus àlbums anteriors «Companionship» (2020), «Love Club» (2018), «The Imposter» (2015) i «The Golden Age» (2013) han acumulat generoses reproduccions en la ràdio britànica i europea i li han valgut l’atenció de The New York Times, The Independent (el Regne Unit), The Irish Times, Shindig! (el Regne Unit), Stern (Alemanya), Rolling Stone Germany, El País (Espanya) i Els Inrockuptibles (França), i ha estat entrevistat en TVE.

Joel Sarakula és un artista d’Austràlia i el Regne Unit que escriu, produeix i canta Soulful Pop, mirant a un món contemporani a través d’ulleres d’època vintage. La seva música es nutreix d’una rica paleta musical i visual inspirada en els anys setanta, amb influències del soft-rock, el funk i la música disco, que filtra per a adaptar-la als nostres temps més foscos sense perdre l’esperança.

Sarakula és un fix en el circuit de festivals i clubs del Regne Unit i Europa, i ha aparegut en els programes oficials de SXSW, Primavera, The Great Fuita, Liverpool Sound City, Blue Balls (Llucana), Blackisback (Madrid), V-ROX (Vladivostok, Rússia) i Reeperbahn Festival (Hamburg), així com en actuacions en els clubs Scala i Jazz Cafe de Londres i Melkweg d’Amsterdam. Sempre internacional, Sarakula surt de gira amb bandes de cada territori en el qual toca: una banda de Barcelona per a Espanya, una banda de Berlín per a Alemanya, etc. Aquest intercanvi intercultural evoca l’època daurada dels anys 60 i 70, quan els artistes estatunidencs de soul i blues feien el mateix.

Aquesta serà la tercera vegada que visiti Lleida.

I obrint la nit tindrem als Stay, vells coneguts amb forts vincles d’amistat. El seu Pop Rock d’origen anglosaxó serà el primer plat d’una nit preparada amb molt d’afecte.

I per a rematar, Els B-sides als plats amb ritmes imparables