Diumenge 17 de setemre del 2023 a les 20:00
Anticipada 10€ aquí
Taquilla 12€

HATE MOSS és un duo italo brasiler format per Tina (electrònica i veus) i Ian (bateria i veus ) en 2018.

Formats a Londres i vivint actualment una existència nòmada, el duo es troba en gira constant, actuant per nombrosos escenaris de Sud-amèrica, Europa i mig orient.

Les seves lletres combinen observacions enginyoses amb canvis idiomàtics i un so idiosincràtic acolorit per instruments que han adoptat a les seves actuacions.

Les inspiracions van des de The Prodigy i Massive Attack, de Death Grips a Dead Ca Dansi, i compositors brasilers com Caetano.

Atmosferes post-industrials connectant amb arrels musicals íntimes, combinant amb harmonies del folk mediterrani amb l’urgent ritme llatí distòpic i divagacions electro-pop típiques dels clubs de les metròpolis del nord d’Europa.

LVZ SILENCIOSA, és un duo argenti establert a Barcelona format per Sebastià (programació i veus) i Pola (programació).

Formats al 2020 i molt lligats a l’escena hardcore punk, decideixen endinsar-se en les aigües d’un projecte sonor i visual que navega entre les fosques aigües del techno hardcore industrial amb referències punk. Tenen editats dos LP on exploren temàtiques repetitives i ballables amb lletres polítiques, personals sobre immigració, solitud i violència institucional.