Divendres 10 de març del 2023
Obertura de portes a les 20:30, inici de concert a les 21:00

Anticipada 10€ a taquilla 13€

La compositora i cantant de Terrassa Aida Giménez s’amaga darrere Guineu, el seu particular projecte musical d’indie pop en català amb actitud riot girl, que barreja melodies fines i tendència trashy per donar forma al que podem etiquetar com #cuquitrash i que beu del punk dels 80s, la new wave dels 90s i arrossega tendències pop dels 2000. En poc més de 2 anys Guineu ha enregistrat un àlbum debut titulat ‘Forats negres’, ha cantat amb Rufus T. Firefly arran de guanyar el concurs Movistar+ Rookies, compta amb col·laboracions com Joan Colomo, signà la cançó de l’any amb “Putu Any” (finalista del Premi Cerverí 2021 a la millor lletra de cançó) i fou artista confirmada al Primavera Sound 2022, establint-se així com una de les propostes més interessants i amb més personalitat de l’escena musical catalana del moment. El 2023 Guineu presentarà el seu nou disc ‘Una sacsejada’, una col·lecció de cançons rodones a base de melodies precises, sense floritures ni cap nota de més en un garbuix d’influències que van del so guitarrero dels 90s, el synth pop dels 80s i les darreres tendències de la música global i on la paraula POP s’escriu en majúscules.

La Niña Paracaídas, nombre artístico de Maria Puigvert (Lleida, 1997), música, compositora y letrista, empieza su carrera musical en 2021 con el objetivo de llevar el pop punk rock por bandera al panorama musical actual. Con claras influencias en las bandas inernacionales y nacionales que lo petaron a finales de los 90 y principios de los 2000, la Niña Paracaídas, en sus temas y letras encuentra una forma muy directa de hablar de los problemas, momentos de euforia y montañas rusas emocionales en las que todas nos podemos sentir reflejadas y ser parte de la historia. 

“Mis canciones surgen del desastre perfectamente ordenado que tengo en la cabeza”

Actualmente presenta el proyecto junto a las músicas Maria Arqués (Maya), Miriam Linares a la guitarra, Laia March al bajo y Alba Martín a la batería.

Trabajando en su nuevo disco que saldrá en primavera de 2023 y con cinco singles en las plataformas digitales, La Niña Paracaídas quiere seguir dando voz a las generaciones actuales y luchar por el papel de las mujeres dentro de la indústria musical.