Data i hora: Dijous 2 de Novembre de 10h a 21h 
Organitza: Institut Caparrella. FP Imatge i so.

Emprenedoria i Intel·ligència Artificial: Creant el Futur és una jornada que explora com les noves tecnologies, i particularment la Intel·ligència Artificial, estan canviant el món empresarial. Una oportunitat per a l’alumnat d’experimentar, innovar i aprendre a diferenciar-se per crear un futur emocionant. Una proposta oberta també al món empresarial que podrà entrar en els debats ètics, industrials i socials que posa sobre la taula la irrupció de la IA en el sector audiovisual. A més a més, gaudirem d’actuacions musicals i visuals en viu que apliquen aquestes noves tecnologies.

Objectiu: Explorar com la intel·ligència artificial transforma l’emprenedoria i veure com l’alumnat i l’empresa poden aprofitar aquesta tecnologia per a innovar i créixer. 

Programa de la Jornada:

Part 1: Explorant la Intel·ligència Artificial
10:00 – 10:45: Xerrada sobre Realitat Virtual i Realitat Augmentada amb Intel·ligència Artificial a càrrec de l’empresa Invelon.
11:00 a 11:45 – La Intel·ligència Artificial i el Sector Audiovisual per Jon Hernandez, especialista en producte audiovisual comercial.
12:00 a 12:45 – Creativitat fotogràfica utilitzant la Intel·ligència Artificial per Jordi V Pou, fotògraf professional.

Part 2: Debat i Demostració
13:00 a 13:30 – Debat: Emprenedoria visionària: La Simbiosi entre la Intel·ligència Artificial i l’audiovisual» Moderat per la periodista Judit Montoy i la participació dels ponents.
13:45 a 14:30 – Demostració de Producció Musical amb Intel·ligència Artificial a càrrec d’Eloy Rodriguez, productor musical i exalumne de l’Institut Caparrella.
14:30 Cloenda a càrrec Emili Grau director de l’institut Caparrella 

Part 3: Tallers i Experiències Pràctiques
16:00 – 17:00: Taller de Sonorització en Directe a càrrec de Marc Ortiz, tècnic de so del Cafè del Teatre i Josep Maria Bossa professor especialista de l’institut Caparrella 
16:00 a 17:30 Demostració i Xerrada sobre Realitat Virtual i Realitat Augmentada amb Intel·ligència Artificial a càrrec de l’empresa Invelon

Part 4: Exposicions i Concerts

17:30: Obertura de Portes

18:00 – 21:00: Exposicions i Concerts i Actuació en Full Dome 360º

Actuacions i concerts:

Activitats:

*confirmar assistència a comunicacio@inscaparrella.cat

** dissenys FP Arts gràfiques