ENTRADA ANTICIPADA: Entrades per a El Último Tributo en Lleida (notikumi.com)

DISSABTE 24 DE FEBRER DE 2024 AL CAFÈ DEL TEATRE DE LLEIDA

L’esperit de EL ÚLTIMO DE LA FILA!

Els grans èxits de Manolo García i Quimi Portet novament amb nosaltres en directe a mà de EL ÚLTIMO TRIBUTO.

Com si es tractés d’una ironia, o com si fos una al·lusió al mandat bíblic, un dels èxits més importants obtinguts en el panorama musical espanyol de tots els temps ha estat, sens dubte, a càrrec del grup EL ÚLTIMO DE LA FILA. La formació liderada per Manolo García juntament amb Quimi Portet, van aconseguir alçar-se com un dels grups de referència al nostre país, configurant la banda sonora de la joventut de molts de nosaltres, i els seus èxits segueixen estant vigents avui dia a totes les emissores de ràdio nacionals.

Per aquests motius, es van decidir ajuntar a Barcelona una sèrie de joves músics professionals per rendir l’homenatge que tant Manolo García com els seus nombrosos admiradors i incondicionals es mereixen. EL ÚLTIMO TRIBUTO va ser el nom que van escollir per a la formació, i des del 2007 que van iniciar la seva reeixida carrera, no han parat de collir èxits a nivell nacional, sent nominada el 2012 als premis ARC de la música com a banda de millor gira de versions.

EL ÚLTIMO TRIBUTO és catalogat com una de les millors bandes tribut del país. Tots els que van gaudir de la música i les lletres de EL ÚLTIMO DE LA FILA als anys vuitanta i noranta, i ho segueixen fent avui dia, tenen una cita obligada amb EL ÚLTIMO TRIBUTO que ofereixen un repàs a tota la discografia de l’últim de la fila i ens fa reviure una etapa màgica. El seu repertori ens transporta a través del temps i ens ofereix l’oportunitat de tornar a gaudir dels temes més emblemàtics de la mítica banda de pop-rock espanyola.

L’èxit resideix en el seu potent directe, amb un so molt fidel a l’original en tots els matisos. La veu arriba a commoure els seguidors de MANOLO GARCÍA per la seva gran semblança. Ningú no es queda igual després de l’experiència d’un concert de EL ÚLTIMO TRIBUTO.

Que no hi falti cap “manoler”, que ningú s’ho perdi, perquè tampoc no faltarà cap dels èxits de EL ÚLTIMO DE LA FILA!

ENTRADA ANTICIADA: Entrades per a El Último Tributo en Lleida (notikumi.com)