ENTRADES ONLINE AQUI: https://entradium.com/events/el-diablo-de-shanghai-vecinos-a-lleida

Descripción

El Diablo de Shanghai.

El nombre de components perfecte per a un parxís, un Catan o una cita doble. Sempre buscant el pogo i alguna tranquil·leta per agafar aire. Parlem d´amics, de la solitud, de personalitat, carisma i aquestes coses que ens fan pensar que som diferents de la resta.

De Mujeres a Fontaines DC, de Los Planetas a Parquet Courts, una mica dels Saicos i l’esperit de King Gizzard. Molt garatge-rock, una mica post-punk, DIY, Lo-Fi, Hi Five o aquestes coses que diuen els que entenen.

El Diablo de Shanghai trenaran el seu garatge rock esquinçat i canalla amb motiu de la presentació a Lleida de «113 Passos Adelante en el Ensache», el seu esperat àlbum debut. El grup barceloní no deixarà passar l’oportunitat de presentar algunes de les peces més electritzants del seu flamant repertori.

Vecinos.

Després de creuar-se diverses vegades al portal de casa, cadascú amb la seva guitarra a sobre, Martín i Isma van començar a compartir maquetes entre ells. Des d’aleshores, una cosa ha portat l’altra. Al cap de poques setmanes ja tenien un concert programat. Vecinos, acostumats a fer de la necessitat virtut, van incorporar Iñaki a la bateria, Miguel al baix i van seguir endavant amb el pla establert.

Pot ser que ser jove i estar en un grup sigui alguna cosa més que ajuntar-te amb amics al local d’assaig, compondre un grapat de temes i tirar-se a la carretera per defensar-los en directe. Pot ser que sigui una mica més, però mai una mica menys. Aquesta efervescència, aquest ímpetu per tocar, es fa notar en unes cançons que es mouen entre el punk, el pop i el garatge. Lletres mordaços, encreuament de referències intergeneracionals i tornades estranyament familiars: encara que sigui la primera vegada que els escoltis, el més estrany és no començar a cantar-les de sobte.

*Menors de 16 anys entrada gratuïta, sempre acompanyats de progenitor o tutor legal, de