ENTRADA ANTICIPADA: Neverland Concerts (proticketing.com)

DIVENDRES 23 DE FEBRER AL CAFÈ DEL TEATRE DE LLEIDA

Si t’agrada Héroes del Silencio no pots deixar d’assistir a un concert de la banda que rendeix el més fidel tribut visual i musical de moment: Derivas.

Et transportaran des de l’any 84 al 96 repassant tota la discografia heroica amb la mateixa força que ells transmetien als escenaris. Tenint cura tots els detalls com vestuari, instrumentació, expressivitat, posada en escena i vocalització. Els shows estan perfectament cuidats atenent a les diferents èpoques de la desapareguda banda saragossana i sempre tenint en compte els aniversaris commemoratius de cada un dels àlbums d’estudi que van editar. Així, Derivas ha interpretat l’àlbum Aalancha, el Senderos de Traición i el EP per a col·leccionistes SENDA’91 sencers en algunes de les gires.

Treballen amb un ampli repertori tant en acústic com en elèctric davant el qual no quedaràs indiferent. Sense oblidar la seva participació a El Dia H, homenatge mundial que se’ls rendeix anualment des de 2008.

Derivas compta a més amb un vídeo wall que acompanya les actuacions amb imatges recolzant els missatges de les cançons i alguns vídeos originals del quartet aragonès. Una cosa que fa de l’espectacle alguna cosa mai vista abans a cap banda tribut a Héroes del Silencio.

No et quedis Entre Dos Tierras, Déjate Llevar Mar Adentro i Apuesta por el Rock and Roll de la mà de Derivas.

ENTRADA ANTICIPADA: Neverland Concerts (proticketing.com)