UP YOUNDER QUARTET + PAU GAIRÍ - JAM SESSION - dijous 30 de març a les 20.00h

Nova trobada de la Up Younder Quartet, base de la Jam, amb un convidat excepcional, com cada cop: Pau Gairí. A part d'aquests músics, molts altres talents de Ponent, pujaran a l'escenari a fer les seves impactants versions! A gaudir i ballar com bojos! 

Doc & The Mads + Little Martha - divendres 31 de març a les 21.00h

Doc & the Mads és una banda de Rock 'n' Roll de Barcelona influenciada pel Rock 'n' Roll i el Ryhthm 'n' Blues dels anys 50 i de les bandes de la invasió britànica dels 60 amb un so potent i un directe explosiu.  El grup comença com un projecte personal d'Andreu Ros, pianista i compositor de l'escena del Rock 'n' Roll barcelonina, que ha treballat amb artistes de la talla de Robert Gordon, Chan Romero o Santo & Johnny. Al 2022, editen el seu primer àlbum Doc & the Mads sota el segell Buenritmo Records, enregistrat a l'estudi Sol de Sants a Barcelona.

La Élite - 14 d'abril a les 22.00h

La Élite aterren a Lleida en el seu primer concert des de que són la Next Big Thing! Atents a la salvatjada que pot representar veure aquest
parell en directe. Punk electrònic d'alta envergadura.

Soweto - 15 d'abril a les 22.00h

Després del seu sold-out de l'any 2022, Soweto retornen amb el seu mestratge jamaicà i el seu do natural pel reggae.
Voleu venir a ballar i suar amb nosaltres?

Crim + Batec - 21 d'abril de 2023 - Entrades aquí.

El punk rock es canta en català de forma massiva gràcies a aquestes dues bandes. Estem parlant de dos dels puntals per entendre el punk fet a casa nostra.
Aquesta serà una altra nit de llegenda!

The Crawlies + Los Glosters - 28 d'abril a les 21.30

Tarragona i Saragossa units en un concert de Pop i Garatge salvatge. Entre el Revival Mod i els Mods passats de voltes a base de Fuzz!

Joan Rovira en directe al Cafè - 29 d'abril a les 22.00h - Entrades aquí

L'autor del sud de Catalunuya torna amb el seu repertori proper i alegre per a fer gaudir als de ponent.

Microbio + Ars Moris - 5 de maig - Entrades aquí

Un dels MC's de Lágrimas de Sangre, disposat a fer del nostre escenari un dels llocs més calents i reivindicatius de Lleida.