MMHC + Barba Kore + Through The Lies - 9 de setembre de 2023 - Entrades aquí

Semblava impossible fa uns anys, però tindrem als Memento Mori tocant al Cafè dins d'una vetllada de Hard Core sense enganys.

Crypta+grup convidat dilluns 24 de juliol de 2023

Sense cap menda de dubte la nit més calenta de tot el 2023 serà aquesta. Catalunya cremarà per culpa d'aquest grup de brasileres.

Udol + Terminal Violence + Noisedrome 9 de juny de 2023. Entrades aquí

Yeti Produccions ens apropa una nova nit de Metall en el seu sentit més ampli. Tindrem Doom clàssic, Thrash del de sempre i metall nostrat.

Pendulum - 28 de maig de 2023

Pedulum és el nom d'un disc de la Creedence, i també el nom escollit per aquests lleidatans per a rendir tribut a la gran banda dels EUA.

Watercookies - 27 de maig de 2023

Watercookies retornen als escenari rendin tribut a la figura del Tino, però també com un moment d'alegria i joia. Molts anys després, la música d'aquells lleidatans
tornarà a sonar en un atac de nostàlgia però també de celebració de vida.

Barrence Whitfield & The Savages - 19 de maig -

En Barrence diu que ve amb The Savages, però el real savage és ell. Un veritable animal escènic, com si fos possible creuar l'Iggy Pop i en Muhammad Ali! No us ho podeu perdre.

Razkin - 13 de maig de 2023

Un dels membres de La Fuga visita Lleida amparat per GPS.

Grande Royale - Overdrivers - 12 de maig - Entrades aquí

Sabeu què és el High Energy Rock'N'Roll? Aquella cosa que neix amb els Stooges, i MC5 i que dècades després recullen Hellacopters... Doncs no cal que us diguem res més.

Arlet, diumenge 7 de maig

Jove banda dedicada la part més alegre i festiva de la vida.

Stanich Trio - dissabte 6 de maig

El geni despentinat aterra a Lleida molts anys després del seu darrer concert. Serà una nit memorable, on tots aquells que heu visitat altres ciutats del país per veure'l, ho podreu fer tot fent un passeig pels nostres carrers.

Microbio + Ars Moris - 5 de maig - Entrades aquí

Un dels MC's de Lágrimas de Sangre, disposat a fer del nostre escenari un dels llocs més calents i reivindicatius de Lleida.

Joan Rovira en directe al Cafè - 29 d'abril a les 22.00h - Entrades aquí

L'autor del sud de Catalunuya torna amb el seu repertori proper i alegre per a fer gaudir als de ponent.

The Crawlies + Los Glosters - 28 d'abril a les 21.30

Tarragona i Saragossa units en un concert de Pop i Garatge salvatge. Entre el Revival Mod i els Mods passats de voltes a base de Fuzz!

Crim + Batec - 21 d'abril de 2023 - Entrades aquí.

El punk rock es canta en català de forma massiva gràcies a aquestes dues bandes. Estem parlant de dos dels puntals per entendre el punk fet a casa nostra.
Aquesta serà una altra nit de llegenda!

Soweto - 15 d'abril a les 22.00h

Després del seu sold-out de l'any 2022, Soweto retornen amb el seu mestratge jamaicà i el seu do natural pel reggae.
Voleu venir a ballar i suar amb nosaltres?

La Élite - 14 d'abril a les 22.00h

La Élite aterren a Lleida en el seu primer concert des de que són la Next Big Thing! Atents a la salvatjada que pot representar veure aquest
parell en directe. Punk electrònic d'alta envergadura.

Doc & The Mads + Little Martha - divendres 31 de març a les 21.00h

Doc & the Mads és una banda de Rock 'n' Roll de Barcelona influenciada pel Rock 'n' Roll i el Ryhthm 'n' Blues dels anys 50 i de les bandes de la invasió britànica dels 60 amb un so potent i un directe explosiu.  El grup comença com un projecte personal d'Andreu Ros, pianista i compositor de l'escena del Rock 'n' Roll barcelonina, que ha treballat amb artistes de la talla de Robert Gordon, Chan Romero o Santo & Johnny. Al 2022, editen el seu primer àlbum Doc & the Mads sota el segell Buenritmo Records, enregistrat a l'estudi Sol de Sants a Barcelona.

                                                                 UP YOUNDER QUARTET + PAU GAIRÍ - JAM SESSION - dijous 30 de març a les 20.00h

Nova trobada de la Up Younder Quartet, base de la Jam, amb un convidat excepcional, com cada cop: Pau Gairí. A part d'aquests músics, molts altres talents de Ponent, pujaran a l'escenari a fer les seves impactants versions! A gaudir i ballar com bojos! 

Kiss Of Death + Extramonium - 20 de maig

You want the best? You've got the best! Voleu escoltar els grans temes de Kiss? Voleu veure una autèntica banda tribut dels de Detroit? El Cafè és el vostre lloc.