Dissabte 21 d’octubre.
Serà un concert conjunt, on els Brioles faran doblete, per un costat tocaran temes de Lo Pardal Roquel i després tocaran les seves cançons, o potser barrejaran cançons.

🕙🕙🕙 Obrirem portes a les 21:00 h i el concert començarà a les 22:00 +

🎟️ Les entrades online ja estan disponibles a 12€ https://entradium.com/events/brioles-pardal-roquer-cafe-del-teatre-de-lleida 👈🏽👈🏽👈🏽 en taquilla estaran a 15€.

🎯🎯 Brioles van començar el 1986, fa només 37 anys, abans-d’ahir. El primer bolo va ser el 8 d’agost de 1987.

Des de sempre la seva intenció ha estat fer rock and roll, només rock and roll, de la A a la Z. Una barreja de Bo Diddley, Ramones, Dr Feelgood, Link Wray, Benny Joy, The Clash, i mil coses més que ells van batejar, ja fa molt de temps, com a briolbilly.

BRIOLES són els germans Daniel (contrabaix) i Jorge Nunes (gtr i veu), i l’encarregat d’aporrejar els tambors és el lleidatà Josep Maria Ruera.

Doncs bé, 37 anys sense parar; molts bolos (uns 1200 només com a BRIOLES), molts altres grups, molts quilòmetres, molts riures, 16 discos entre Lps, Eps, 10” i Cds (el primer l’any 1991, l’últim al 2019), molts països, milers de batalles, moltes victòries, cap derrota i algun empat… I seguim…