16 – 4 – 2022 / 21:00h / Anticipada 7€ Taquilla 10€

Després de sorprendre l’escena musical actual amb la publicació del seu primer senzill Caminant (2019), Bredda irromp des de ja fa quatre anys els escenaris i cada festa que trepitja es reafirma com una de les joves bandes amb més projecció dins el panorama musical actual.  Bredda, que en el dialecte jamaicà patois significa germà, duu en la capdavantera un missatge proper replet de sentiments en els que a diari en algun moment ens han acompanyat, sense deixar de tenir en compte l’aire reivindicatiu que des del primer dia els ha acompanyat.

Amb S.C.R.I.B (2020) i Urquinaona (2020), dos senzills que revolucionaren el 2020 afectat per la pandèmia, la banda obra l’any amb l’anunci del seu primer disc d’estudi Resiliència (Coopula, 2022), un treball que engloba aquests quatre anys de recorregut i que s’estrena amb dos primers avançaments, Noves Memòries (Coopula, 2022) i Nits (Coopula, 2022).

La banda reconeix  el treball com una crida a l’enyor, un alè d’esperança i un brot que creix d’entre les cendres d’una etapa tèrbola per la cultura. Emocions, relats i un recull de les sensacions experimentades durant tot aquest temps convertiran el missatge en l’abraçada més sincera per a totes aquelles persones que de ben segur es sentiran identificades.

Bredda ja recull més de 200.000 visualitzacions en les seves plataformes digitals i amb el seu treball debut donen la benvinguda a un any prometedor i de ben segur que ple de música i concerts.